Wysłany: 2010-08-02, 23:39
To działa w całym battle.net z tego co wiem, podajesz komuś swój e-mail z którym się logujesz, ten ktoś wysyła zaproszenie do Real ID i ty akceptujesz, tyle :) Choć zapewne stare gry tego nie obsługują, ale mogę się mylić.
właśnie skończyłem na brutalu - całkiem fajna zabawa
muszę jeszcze zrobić 3 misje wynikające z wyborów... aby mi je zaliczyło mogę normalnie na repleyach czy nową kampanię?
Nagg przestan sie obijac w tym zlotej lidze.
Chodz do Diamond;f. Korea czeka
Jak wroce do domu to wam wrzuce ID.
Ale powiem tam ze takie taktyki juz widzialem ze czcha dymi.
2v2 z Nadim gramy.
Terran-prot vs terran prot.
Wjezdzam im do bazy zwiazdem... a tam nic nie ma -_- Same peony i baza.
to lece marinem pierwszym. I w tym momecie kolo naszej bazy pojawia sie 5 zealow i 5 marinow. GG
Druga opcja. 6 min gry. Nadiemu do bazy wlatuje 15 mutaliskow. GG.
scout na poczatku w okolicy bazy, czy nie ma proxy, potem do bazy woga. jesli jest rush, to jest szansa na postawienie walla. w 2n2 czesto jedna osoba scouta puszcza od razu po rozpoczeciu, zeby wyczaic 6poola albo gateway proxy wlasnie.
terkiem albo w tanki, jesli mam sie bronic, albo w mmm na stimie (glownie marauderzy. trzeba uwazac medami). 20 thorow to 160 supply, za to mozna spora biokulke zrobic. a najlepiej to troche zmikrowac, uciekajac mmm, zeby thory zostaly w tyle - to ich najwiekszy problem, sa duze i wolne, przez choka slabo przechodza (rozumiem, ze po to sa stalkery z blinkiem), ale w efekcie duza czesc armi nie walczy. a i z dwa ghosty na tossa zawsze warto miec :> epm akurat jest latwe
tossem oczywiscie immortale, feedback templarow tez jest spoko, zabiera prawie polowe hp thorowi, ale nie wierze, zebym ogarnal
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum