Hejo
jestem gosciem ktory nie lubil konsol i powoli sie przekonuje do nich. posiadam wii, z ktorego jestem zadowolony, ale czuje niedosyt. niedawno zobaczylem littlebigplanet i jestem zauroczony - strasznie mi sie podoba. ale tylko na ps3...
jaka konsole polecacie, poza wii, ps3 czy xbox?
ja widze takie plusy ps3:
- darmowy online
- LBP :P
- blue-ray
xbox
- moi znajomi maja xboxa, wiec mozna wpdac do siebie z kontrolerami, wymieniac sie grami etc
jak to jest z kompatybilnoscia, czy jak kupuje gre na ps3, ktora jest na xboxa, to nie bedzie na nim dzialac? czyli czy na jednej plytce moze byc gra ktora dziala na obu konsolach na raz?
kurde, dzieki wielkie panowie. juz woczraj sklanialalem sie do PS3, teraz nie mam juz praktycznie watpliwosci! zwlaszcza, ze dvd player to dobry argument dla zony!
jezeli macie jakies top 3 gier to wrzucice tu tez w wolnej chwili :)
To ja jeszcze do listy gier dorzucę Uncharted 1 i 2 (dwójka jakoś na dniach już w platynie będzie wydana) a z gier dla większej ilości osób to polecam Buzz
mort napisał/a:
A graficznie jest naprawde podobnie Do ps3....
Tylko przy multiplatformówkach. U2, MGS4, DS - to graficzne majstersztyki. Niech Durg powie jak kumpel zbierał szczękę z podłogi jak mu MGS4 włączyłem (a wcześniej na X GoWy męczył)
A Ekskluziwy ma jedbno i drugie...
Ma, Alan jest tylko dla x'a. Ale powiedzmy sobie szczerze, x ma tylko jeden dobry exclusive - serię GoW. Halo jest cieńkie, a reszta się nie liczy.
Jeśli chodzi o dysk - to Sony nie robi tu takich problemów jak MS - pamiętaj, że możesz sobie dysk sam kupić i zainstalować - jest to bardzo łatwe i możliwe, że tańsze, niż kupowanie droższej wersji. Te używane to pewnie te fat-wersje? Praktycznie niczym się nie różnią. Slimy są MINIMALNIE bardziej ciche.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum