| FAQ |  Szukaj |  Użytkownicy |  Grupy |  Statystyki |  Album | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości |
  Użytkownik: Hasło:

Poprzedni temat «» Następny temat
Preordah
Autor Wiadomość
Morgh 

Wysłany: 2010-07-28, 15:53   

ja grałem przez noc i jakieś 11 misji + wszystkie protosów (czyli połowa ;/)

nagg 

Wysłany: 2010-07-29, 11:56   

co do dlugosci: jest acziwment na zrobienie kampanii w 8h na normalu "hurry up, it's a raid night"

Morgh 

Wysłany: 2010-07-29, 16:54   

jestem BARDZO rozczarowany zakończeniem...
i długością gry... w starcrafta I dłużej grałem (co prawda z BroodWars) a niektóre plansze kilkukrotnie i/lub z wieloma sejwami tam a tutaj wszystko na jeden raz praktycznie... i to z praktycznie zawsze wszystkimi opcjonalnymi celami...
(raczej bez acziwów - czasami coś...) no i na normalu, ale nad hardem to się raczej zastanowię...

gra się super, ale STRAAAAAAAASZNIE krótko

nagg 

Wysłany: 2010-07-29, 22:16   

tez jestem rozczarowany zakonczeniem. jest spoko, ale liczylem na jakis epilog. teraz siadam do acziwow, potem customy a na koncu batek.

Shaellu 
Zuzia Zła

Wysłany: 2010-07-29, 23:06   

Na reddit.com ktos napisal
"I just found this in my spam folder fuuuuuuuuuuuuuuu":

Raiba 

Wysłany: 2010-07-30, 08:21   

odpalanie gierek sigle player na normalu to porazka, przechodzenie czego na poziomie trudnosci dla ucznia 1 klasy szkoly podstawowej mija sie z celem i nie jest opiniotworcze.

kazdy ma inne kryteria oceny gry, dla mnie jednym z najwazniejszych jest wlasnie poziom wyzwania jakie gra przede mna stawia. lepiej spedzic caly dzien na jedna plansze i miec z tego satysfakcje, niz "przeleciec" przez gre bez zadnego kombinowania.

dlatego osobiscie radze, zawsze odpalajcie gry na najwyzszym, dostepnym poziomie trudnosci ;-)

"Gdyby Bóg chciał by kobiety grały w kręgle, stworzylby je z cyckami na plecach żeby mężczyźni mogli na nie patrzeć gdy przychodzi ich kolej" Al Bundy hahaha

Terlig 

Wysłany: 2010-07-30, 09:15   

What rajba said ;-)

nagg 

Wysłany: 2010-07-30, 10:02   

bronilem SC2, bo to swietna gra, ale jednak kampania za krotka i za latwa. hard powinien choc odrobine oporu postawic. blizz sie chwalil, ze nie ma misji "zbuduj mase jednostek i zniszcz przeciwnika" i faktycznie tak jest. A SZKODA, na koncu powinny byc z 2-3 duze misje w ktorych poprostu jest wielka zadyma.

zakonczenie jak dla kamanii a nie dla gry.

no ale gra na pewno warta jest te 150zl

Ingen 
14 Sty 2007

Wysłany: 2010-07-30, 10:36   

ej zalozcie sobie forum SC2! :P

Terlig 

Wysłany: 2010-07-30, 11:04   

Skoro single taki cienki, to na razie nie kupuje. I tak wciagnely mnie minisy :] A dwie gry online to za duzo :p

nagg 

Wysłany: 2010-07-30, 11:11   

nie nie, single jest wyjebany. tylko krotki. ale to najlepsza kampania w RTSie w jaka gralem bez watpienia.

gelerth 

Wysłany: 2010-07-30, 11:24   

a z wątpieniem jaka najlepsza ?

Terlig 

Wysłany: 2010-07-30, 11:45   

W SC1 nie była lepsza?:)

nagg 

Wysłany: 2010-07-30, 12:40   

misje na pewno byly bardziej monotonne i schematyczne, a fabula jednak mniej interaktywna. urocze sa momenty decyzji, w kotrych stajemy po jednej ze stron jakiegos konfliktu intersu. bowiem nie ma rozwiazania "dobrego" i "zlego". oba maja swoje plusy i minusy i to nieraz tyle natury etycznej a nie fizycznych bonusow. dobrze tez, ze nie naduzyli tego, bo pokusa pewnie byla duza (interaktywna gra, yada yada yada - a w efekcie czujesz dyskomfort, bo czujesz, ze nie skonczyles gry)

Morgh 

Wysłany: 2010-07-30, 13:06   

1) pokażcie mi kto to przeszedł na brutalu lub hardzie

2) @Ingen - ale wiesz że to jest forum SC2? ;D

3) za mało decyzji

4) przynajmniej na normalu misje sprowadzają się do "zbuduj kupę i leć" - na hardzie wnoszę, że będą się sprowadzać do "SZYBCIEJ zbuduj WIĘKSZĄ kupę i leć"
(poza tym - normal nie jest najniższym poziomem trudności ;-P)

5) kampania jest AWESOME... ale krótka ;p

6) zakończenie kurde jest takie, że nie wiem czy fabuła następnej części nie będzie się rozgrywać w tym samym czasie co fabuła tej, a to będzie do dupy ;/

nagg 

Wysłany: 2010-07-30, 16:01   

Morgh napisał/a:1) pokażcie mi kto to przeszedł na brutalu lub hardzie

ja na hardzie, ale nie mam acziwa, bo mam 25/26 - okazalo sie, ze trzeba jeszcze ukryta misje unlocknac. boje sie, ze po char juz mi tego nie zaliczy... wiec bede musial brutala zrobic.

wydaje mi sie, ze hard nie jest wiele trudniejszy od normala.

Morgh napisał/a:
4) przynajmniej na normalu misje sprowadzają się do "zbuduj kupę i leć" - na hardzie wnoszę, że będą się sprowadzać do "SZYBCIEJ zbuduj WIĘKSZĄ kupę i leć"
(poza tym - normal nie jest najniższym poziomem trudności ;-P)

troche tak jest. szkoda, ze niektore acziwy sa przyznawane od razu, a nie po zakonczeniu misji. zrobienie misji z 3 acziwami to czasami jest hardcore (chocby ostatnia :D)

Morgh 

Wysłany: 2010-07-30, 18:37   

ja osobiście zaczynam od razu teraz brutala sprawdzać... na razie tylko 3 misje bo mam dużo pracy... wymagające ale dużo to nie zmienia... ot więcej jednostek, mocniej biją, więcej HP... *shrug*

EDIT: przypomniało mi się - zabawne było, jak najpierw medyków rozwalili ;-D

Will 

Wysłany: 2010-08-01, 17:13   

Kampania fajna, jednak powinna być o 3-4 duże konkretne misje dłuższa bo kilka pierwszych misji to spory tutorial, zanim dojdziemy do sedna to się kończy.

Jestem rozczarowany fabułą, mam nadzieję że w kolejnych częściach Blizz ją trochę pokręci, oczekiwałem na chociaż jeden moment typu "wyklucie się poczwarki i wielki suprise po co z niej wlazło" w misjach Zergów w SC1. Nie doczekałem się, a szkoda tuta właśnie ustawiłem granicą między podoba się - nie podoba się.
I zadmie "TRU - TU - TU -TUT!"
Będziecie spieprzać w podskokach!

Morgh 

Wysłany: 2010-08-03, 04:53   

10 misji na brutalu...
trochę inna gra ;-P
tyle, że sprowadza się to do:
SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ

Raiba 

Wysłany: 2010-08-03, 09:29   

Morgh napisał/a:10 misji na brutalu...
trochę inna gra ;-P
tyle, że sprowadza się to do:
SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ SZYBCIEJ

no chyba taka jest idea rts'ów, pure action. dlatego ja wole turowki gdzie jest wiecej szachow niz klikania :)

"Gdyby Bóg chciał by kobiety grały w kręgle, stworzylby je z cyckami na plecach żeby mężczyźni mogli na nie patrzeć gdy przychodzi ich kolej" Al Bundy hahaha

Odpowiedz do tematu