| FAQ |  Szukaj |  Użytkownicy |  Grupy |  Statystyki |  Album | Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości |
  Użytkownik: Hasło:

Poprzedni temat «» Następny temat
[Przyjęte] Laneya, assassination rogue
Autor Wiadomość
Morgh 

Wysłany: 2010-07-16, 14:48   [Przyjęte] Laneya, assassination rogue

Data złożenia: 2010-07-08 21:22:34

Prawdziwe imię: Rafał

Nazwa postaci: leneya

Realm/Server na którym aktualnie masz postać: Defias Brotherhood

Rasa: Night Elf

Klasa: Rogue

Jakim rodzajem gry jesteś zainteresowany?: PvE, PvP

Twój aktualny Mainspec/Offspec: PvPAssasination/PVEAssasination

Link do Twojego Armory: Link do armory

Posiadane alty: BRAK

Uwagi na temat posiadanego sprzętu, gemów i enchantów:: Aktualnie posiadam sprzed do PvP full wrathfull + random pve itemy, natomiast do PVE jest to sprzet glownie na poziomie icc25 (GS wynosi 5.8) wygemowany jestem tylko pod AP jako, ze gram Assasination, natomiast posiadam offhand topór 277 i gdy tylko znajde dobrego mainhanda planuje przerobić się na Combat. Na Icc z buffami 25% wyciagam ponad 10k dpsu.

Doświadczenie raidowe: "Pre-TBC: Zg, Aq20, aq40, BWL, MC, trashe w naxx.
TBC przed patchem: Karazhan, TK, SSC, BT, MH, SP- do 3ciego bossa wlacznie
WOTLK: Tutaj troche slackowania zaczalem grac dopiero jak wyszedl TOC, takze naxx cale, ulduar random bossy, toc 10-25 cale icc10-25 7/11"

Poprzednie gildie oraz powód odejścia: "Bylem miedzy innymi w <The Sentenced> na The Venture co. po stronie hordy, ale odszedlem poniewaz zmienila sie ekipa w gildii na negatywna. Odwiedzilem nastepnie Burning Legion, ale nie dalo sie tam wytrzymac, teraz wyladowalem tutaj za namowa kolegi - Traumera( nie wiem jaki nick nosi w GROMie)
"

Czemu chcę dołączyc do Gromu i co mogę zaoferować: "Chce dołaczyc do gromu bo lubie i PvP i PvE i Roleplay ( a jest to fajna gildia z milym klimatem na RP-PVP serverze)
Mam doswiadczenie w PvP na MMR 2000+ w 2v2 i 3v3 oraz bardzo duza wiedze ogolna o klasach. Chetnie pomoge w raidach gdy bedzie brakowac DPSU, ale widze siebie bardziej jako Casuala niz hard-core raidera ze wzgledu iż staram sie ograniczac granie w WoW'a. Nie mam parcia na itemy ani nic z tych rzeczy. Ponadto mam wylvlowana inyznierie, leatherworking, fishing i cooking. Na poprzednich realmach zaopatrywalem gildie w fish feasty.
Chetnie chodze na BG - Daily hero i takie tam :)

"

Kiedy mam czas na granie?: Zazwyczaj codziennie w godzinach popołudniowych. Wieczory 1-2 max

Masz znajomych w GROMie?: Traumer - Jego nick rogala tutaj to chyba (nimz?) ale nie jestem pewien :)
--------------------------------------------------------------------------
Powód przyjecia: wolny spot dla muti rogala (specc deadly brew nau ffs!)

Lethalis
Why so serious ?

Wysłany: 2010-07-30, 10:32   Re: [Przyjęte] Laneya, assassination rogue

Morgh napisał/a:
Masz znajomych w GROMie?: Traumer - Jego nick rogala tutaj to chyba (nimz?) ale nie jestem pewien :)

Nizar ^^ , witamy serdecznie.

Raiba 

Wysłany: 2010-07-30, 11:16   

hmmm a ja wlasnie poszukuje rogala do 2vs2

"Gdyby Bóg chciał by kobiety grały w kręgle, stworzylby je z cyckami na plecach żeby mężczyźni mogli na nie patrzeć gdy przychodzi ich kolej" Al Bundy hahaha

Odpowiedz do tematu